< Tilbage 16-01-2020 - 12:59

Tak for et godt borgermøde d. 15. januar!

Over 200 borgere mødte op til borgermøde om Ny Blaakilde i DS Arena i Hobro i går.

Over 200 borgere mødte op til borgermøde om Ny Blaakilde i DS Arena i Hobro i går. Her blev delt flødeboller, brochurer og dækkeservietter ud med billeder og informationer om Hobros nye storslåede bydel, inden den verdensberømte arkitekt Jan Gehl gik på scenen og præsenterede ”En landsby i byen”.

 

Med skoven i ryggen og fjorden i front bliver Ny Blaakilde udviklet i tæt samarbejde mellem den lokale erhvervsmand, iværksætter og bygherre Jørgen Bak Rasmussen, Mariagerfjord Kommune og arkitekt og professor Jan Gehl.

 

På borgermødet blev visionen om at skabe en god bydel for mennesker, hvor naturen, fællesskabet og den ekstraordinære beliggenhed skal skabe rammerne om et godt sted at leve, præsenteret. Efter et anseligt arbejde af Mariagerfjord Kommune, projektleder Marianne Rønnow fra CFBO og den verdensberømte arkitekt Jan Gehl er der nu udarbejdet en stor, illustreret lokalplan for bydelen, som blev fremlagt på borgermødet. Herefter var det muligt for borgerne at stille spørgsmål til projektet, tage en snak med ejendomsmægler Carsten Andersen fra Realmæglerne eller nyde en ekstra flødebolle.

 

 

Tusind tak

– Tusind tak til alle de fremmødte på borgermødet. Det var en stor aften, hvor vi oplevede en øget interesse for boligerne, og jeg er meget stolt af projektet Ny Blaakilde. Det er godt med så mange forskellige input til vores projekt, og vi knokler fortsat hårdt på for at skabe Danmarks bedste bydel. Min drøm er at sætte Hobro på verdenskortet, siger Jørgen Bak Rasmussen, bygherre. 

 

Allerede i morgen og frem mod weekenden er der arrangeret møder med interesserede huskøbere med henblik på projektsalg.

 

< Tilbage