Reservér bolig
Se lejligheder
Fra Drøm til virkelighed
Fra Drøm
til virkelighed

Interview med Jan Gehl

Seneste nyt

12-10-2021

Bare rolig - Vi er godt på vej

Det er alt for lang tid siden, at I har hørt nyt fra Ny Blaakilde, men trods tavsheden går det sikkert fremad med byggeriet

22-06-2021

Ny Blaakilde - Et moderne svar på Kartoffelrækkerne

Morsomt og overraskende var det at åbne søndagens udgave af Berlingske. Her var der en stor artikel om de berømte kartoffelrækker i København, hvor professor og arkitekt Jan Gehl fremhævede Ny Blaakilde 

07-06-2021

Der bliver tegnet på livet løs

For en måned siden præsenterede jeg mit nye samarbejde med ATRA Arkitekter. 
Arkitekterne Sigurd Jakobsen, Andreas Larsen og Henry Matou har knoklet på for at få tegnet og projekteret etape 1 af Hobros nye bydel: Ny Blaakilde - 52 boliger plus p-kælder. 

Se flere nyheder
EN GOD BYDEL FOR MENNESKER
ET GODT STED AT LEVE
Læs mere her om projektet

MELLEM FJORD & SKOV

En fjord, en skov og en midtby inden for gåafstand. I hjertet af det hele skaber vi ét af Danmarks bedste boligmiljøer for mennesker, der ønsker et godt sted at leve.

Skriv dig op
nyblaakilde

ET GODT STED AT LEVE

Med arkitekternes nænsomme hånd er boligerne tegnet ind i området, så du er sikret udsigt til både fjord og skov. Uden at boligerne hverken bliver for høje eller for tæt placeret. Du kan fra din egen terrasse nyde stilhed og natur, men det gode naboskab kan også dyrkes på fællesarealer med plads til leg, hyggekroge og den gode snak.

SE LEJLIGHEDER
nyblaakilde
125
HUSE
50M
TIL SKOVEN
30M
TIL VAND
20 24 29 24 Ring til os