< Tilbage 07-06-2021 - 17:30

Der bliver tegnet på livet løs

For en måned siden præsenterede jeg mit nye samarbejde med ATRA Arkitekter. 
Arkitekterne Sigurd Jakobsen, Andreas Larsen og Henry Matou har knoklet på for at få tegnet og projekteret etape 1 af Hobros nye bydel: Ny Blaakilde - 52 boliger plus p-kælder. 

Kære Ny Blaakilde-interesserede
 

For en måned siden præsenterede jeg mit nye samarbejde med ATRA Arkitekter. 

Arkitekterne Sigurd Jakobsen, Andreas Larsen og Henry Matou har knoklet på for at få tegnet og projekteret etape 1 af Hobros nye bydel:
Ny Blaakilde - 52 boliger plus p-kælder. 

Sidste uge havde vi et godt og konstruktivt møde med Mariagerfjord Kommune, hvor vi blandet fik taget hul på arbejdet med byggemodningen, præsentation og gennemgang af dispositionsforslag, og lagt en klar køreplan for arbejdet frem mod byggetilladelse. 

Den endelige byggetilladelse forventes at være i hus i september/oktober 2021.  Men der er nok arbejde at tage fat på inden da. 

Men hvem er ATRA arkitekter egentlig?
ATRA arkitekter blev startet i januar 2006 af Sigurd Jakobsen som overtog og omdannede Vestjyllands største arkitektfirma Torsten Riis Andersen Arkitekter til ATRA arkitekter.

De har nu afdelinger i Holstebro og Aalborg, og virksomheden tæller 28 engagerede medarbejdere fordelt på deres to kontorer i Holstebro og Aalborg.
Udover arkitekter og administration har ATRA bygningskonstruktører og ingeniører ansat for bedre at kunne arbejde og tænke i helheder. 

 

Indehaver og arkitekter Sigurd Jakobsen og Andreas Larsen fortæller: 
 
Vi er i ATRA arkitekter glade og stolte af at få muligheden for at blive en del at Ny Blaakilde og give form og liv til projektets stærke vision. 


Grunden er jo ganske unik med skoven i ryggen og hele området er omkranset af Blaakilden og Mariagerfjord. 

Vi har nu lavet det første stykke arbejde med formgivning af projektet, i tæt samarbejde med Jørgen Bak Rasmussen og hele holdet omkring Ny Blaakilde. ATRA arkitekter har netop afleveret dispositionsforslag for de første 52 boliger og kan med glæde konstatere, at vi følger tidsplanen.

Vi ser frem til det kommende arbejde med realiseringen af projektet, og det fortsatte gode samarbejde med projektets parter.

I kan læse mere om ATRA Arkitekter på deres hjemmeside her. 

Vi holder jer løbende opdateret med Ny Blaakildes udvikling. Glæd jer til at se alle facaderne og de nye visualiseringer i næste nyhedsbrev. 

Intet er umuligt. Det er viljen, som afgør det. 

De bedste hilsner 
Jørgen Bak Rasmussen
Bygherre, udvikler, fotograf og udgiver 

< Tilbage