< Tilbage 09-02-2021 - 12:50

Jeg glæder mig ligeså meget som dig til, at jeg kan sætte spaden i jorden!

Lige nu ligger mit fokus på at få den endelige aftale i hus med det totalentreprenørfirma, som skal bygge og færdiggøre etape 1 af Ny Blaakilde.

Kære dig

Jeg sætter stor pris på din fortsatte interesse i Ny Blaakilde. 


Jeg, Jørgen Bak Rasmussen, er født og opvokset i Hobro. Det er herfra min verden går. Jeg kan ikke forestille mig en hverdag uden kig til Mariagerfjords uendelige vidder, en gåtur i den eventyrlige Østerskov eller at være en del af det summende liv på havnekajen. 
 
Den hverdag ønsker jeg at invitere dig ind i. Derfor bygger jeg Hobros nye bydel: Ny Blaakilde. Det gør jeg efter de bedste principper om et godt sted at leve ud fra  professor og arkitekt Jan Gehls målsætninger. 

Efter lokalplanen blev endelig vedtaget i efteråret 2020 har jeg arbejdet ihærdigt med flere arkitektfirmaer for at få den nye bydel tegnet helt færdigt.
Samtidig har mit team haft mange gode møder med interesserede købere og lejere. Pt. er over 50 procent af boligerne i etape 1 reserveret.   
Tusind tak for det! 

 

 

 

Nu går vi fra drøm til virkelighed. 

Lige nu ligger mit fokus på at få den endelige aftale i hus med det totalentreprenørfirma, som skal bygge og færdiggøre etape 1, cirka 30 boliger plus parkeringskælder til cirka 45 biler. Coronatiderne giver visse udfordringer, men det stopper ikke byggeplanerne for Ny Blaakilde. 

Jeg gør mit allerbedste for at få aftalen i hus hurtigst muligt. 

Derfor beder jeg dig endnu engang om at være tålmodig. Husk alt godt kommer til den, der venter. 
 
Fra drøm til virkelighed
Jeg forventer at tage det første spadestik til byggeriet i foråret 2021. 
 
Det personlige præg
Alle plantegninger over boligerne ligger nu fast. Så ønsker du at reservere en bolig, eller har du reserveret en bolig og ønsker individuelle ændringer i indretningen, så kontakt min ejendomsmægler Carsten Andersen fra RealMæglerne på tlf. 26 33 86 20 eller mail: cma@mailreal.dk. 
 
Du er også velkommen til at ringe til mig bygherre Jørgen Bak Rasmussen på tlf. 20 24 29 24. 

Vi glæder os til at gå fra drøm til virkelighed:
At skabe et godt sted at leve, alle dage, alle sæsoner og i alle livets faser.


Jeg glæder mig til næste nyhedsbrev, hvor jeg vil orientere om, hvem vi har valgt som totalentreprenørfirma og senere datoen for første spadestik. 
 
De bedste hilsner
Bygherre Jørgen Bak Rasmussen, Ny Blaakilde - En landsby i byen

 

Kommenter artikel


Kommentarer

< Tilbage