< Tilbage 29-05-2020 - 14:02

Lokalplanen er vedtaget

I går stemte byrådet i Mariagerfjord Kommune lokalplanen for Ny Blaakilde igennem.

I går stemte byrådet i Mariagerfjord Kommune lokalplanen for Ny Blaakilde igennem. Bygherre Jørgen Bak Rasmussen er meget glad og glæder sig nu til at kunne sætte første spadestik

 

– Nu går vi fra drøm til virkelighed, siger Jørgen Bak Rasmussen, som for syv år siden for alvor begyndte at drømme om at kunne give sin hjemby, Hobro, en af Danmarks bedste bydele.

 

De sidste tre år er det gået stærkt, og Jørgen har fået sammensat et knivskarpt hold med blandt andet projektleder og byplanlægger Marianne Rønnow Markussen fra CFBO samt den verdenskendte professor og arkitekt Jan Gehl.

 

I dag var det så endelig tid til at løfte glasset og skåle i den smukke forårssol. Lokalplanen er vedtaget, og holdet er et stort skridt nærmere til at kunne sætte det første spadestik til boligerne i Ny Blaakilde.

 

– Vi har fået lavet en god, gennemarbejdet og visionær lokalplan. Med fjorden som centrum, skoven i ryggen og trivsel som nøgleordet skal vi bygge Ny Blaakilde, og jeg glæder mig, udtaler en begejstret Jørgen Bak Rasmussen, som også gerne vil benytte lejligheden til at takke Mariagerfjord Kommune, Marianne Rønnow Markussen og Jan Gehl for et godt samarbejde.

< Tilbage